10 Eylül 2010 Cuma

ezeldeki transfer bombası

Ezel'den bir transfer bombası daha


Ezel yeni sezona yeni isimlerle başlıyor. Haluk Bilginer'i kadrosuna dahil eden Ezel'in, bir diğer yeni karakteri de "sekiz".

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Ezel'e yeni dahil olacak karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı iddia edildi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, dizinin yayınlanan son fragmanında karakterden bahsediliyor. Sekiz, Ramiz'in yıllardır görmediği torunu… Çocuğu Kenan Birkan'ın yetiştirdiği, fragmandaki şu diyaloga dayandırılıyor:

Kenan: Sen de senin yetiştirdiğin hayalperest çocuk da benim yetiştirdiğim kahramanla başa çıkamaz.

Ramiz: Senin kahramanın ha… Benim kanım Kenan, benim kanım.

Fragmanda yeni karakter yalnızca siluet olarak görülüyor. Karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı ve yalnızca birkaç bölüm için diziye dahil olduğu kulislerde konuşuluyor.

RAMİZ'İN TORUNU OLABİLİR Mİ?

Dizinin önceki bölümlerinde, Ramiz'in oğullarından Selim öldürülürken yanında oğlu Ramiz vardı. Oğlunu okuldan alan Selim vurulmuş, küçük Ramiz'in silgisi ise ölümüne delil olarak Dayı'ya gönderilmişti. Oçocuğun Kenan Birkan tarafından büyütülmüş olma ihtimali var, adı Ramiz olduğu için de Sekiz lakabı kullanılıyor olabilir. İddiaların doğruluğunu ise zaman gösterecek.

0 yorum:

Yorum Gönder